نتایج جستجو برای عبارت :

خواص ارده و خرما

خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
 در هنگام افطار با نوشیدنی هایی که گرم مزاج هستند روزه خود را باز کنید مثل عسل و خرما. خوردن ارده با شیره انگور یا (ارده با عسل یا ارده با شیره خرما یا شیره توت) که از ماده غذایی گرم هستند هضم آسانی دارند و مناسب معده های سرد می باشند. شخصی که از داروهای شیمیایی یا گیاهی استفاده می کند می تواند بین افطار و سحر داروها را تقسیم کند. بهتر است خوراکی های سبک در افطار صرف شود در عوض در سحرگاه، وعده غذایی شام ، که بیشتر "گرمی" باشد میل گردد و از نوشیدنی
حمص اصیل، یک غذای مدیترانه‌ای
حمص یک غذای مدیترانه‌ای‌ـ‌عربی است؛ شما می‌توانید سراغ این غذا را در لبنان یا حتی سوریه هم بگیرید. تلفظ دقیق نام این غذا «حمُّص» است، اما در فارسی گاهی به‌صورت «هوموس» هم نوشته می‌شود و همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، به آن «نخود ـ ارده» هم می‌گویند. حمص را به‌عنوان مزه و پیش‌غذا و حتی به‌صورت غذا مصرف می‌کنند.
طرز تهیه حمص یا نخود ـ اردهنخود؛ غذا یا دارو
ماده‌‌ی اولیه‌ی اصلی در طرز تهیه حمص یا نخو
خرما به واقع دارویی عجیب است.
اگر دچار بیماری کم خونی هستید و برای درمان آن باید بدن خود را به خوردن قرص و کپسولهای شیمیایی بسپارید ، بهتر است بدانید که بهترین درمان کم خونی در خوردن روزانه خرما است که عوارض خاصی هم ندارد.
خوردن خرما حتی باعث ایجاد یا تشدید بیماری دیابت نیز نمی شود.
خرما بهترین گزینه برای از دست رفتن انرژی حاصل از فعالیتهای روزانه است.
همچنین اگر کبدتان چرب و پر کار است ، خوردن خرما توصیه می شود.
یکی دیگر از خواص و فواید خوردن
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خدا وکیلی سوغات هر شهری فقط مال همون شهره حتی مال مرکز استانشم نیست ، آقا من ارده رو همیشه از یه فروشگاهی میخریدم که روش آدرس یزد زده بود ، خوب و تمیز بود ولی همش می گفتم آیا من تو دانشگاه عاشق این ارده بودم؟؟؟؟؟ (من سال ۸۹ دانشجوی اردکان بودم) و رفتم تو برنامه باسلام یه ارده اردکان سفارش دادم ، جاتون خالی اصلا آسمان و زمین اختلاف مزه داره و حلالشون باشه ۶ هزار تومن هم ارزون تر گرفتم نسبت به اونی که اینجا می گرفتم‌
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
با پودر طبیعی هسته خرما بیشتر آشنا شویم
 
خرما خود یکی از بمب های انرژی زایی محسوب می شود که خواص بی شماری دارد و زیر مجموعه خواص این بمب هیجان انگیز هسته آن هم از این نعمت بی نصیب نمانده است و خواص دارویی فراوانی را به خود اختصاص داده است .
 
مطلب ادامه دارد...
ادامه مطلب
بیشتر با پودر هسته خرما آشنا شویم
 
میوه ها دارای هسته متفاوت می باشند که بعضا شامل خواص دارویی هم هستند.
یکی از میوه های بهشتی خرما  است که مردم در طب سنتی با خواص شگفت انگیز آن آشنایی فراوانی دارند.
 
مطلب ادامه دارد...
ادامه مطلب
من از قدیم خرما زاهدی را خیلی دوست داشتم و دارم. ولی وقتی با بسیاری از دوستانم در مورد این خرما صحبت می کنم، حتی اسم اون را هم نشنیدند. یک تفاوتی که توی تهران و جنوب ایران در خصوص خرما وجود داره همینه که سایر خرماها را اصلا نمی شناسند.
اکثر افراد صرفا یک یا حداکثر چند خرما را می شناسند و اصلا حتی سراغ سایر خرماها هم نمی روند.
 
به نظرم بهترین خرما برای چای خوردن خرمای زاهدی است. این خرما بسیار خوشمزه و خوب است.
 
به هر حال من خودم سعی می کنم هر چند
فروشگاه ارگانیک نور 
ارائه دهنده محصولات سالم و سنتی
واقع در شهر برازجان، کنار نخل های سبز جنوب با تولید برخی از محصولات غذایی سالم، کار خود را از سال ۹۷ آغاز کرده است.
محصولات موجود در فروشگاه ، تولیداتی از چند خانواده ی برازجانی است که در این وب سایت به تبلیغ آن پرداخته ایم.
انواع سرکه محلی
خرما
شیره خرما
حلوای سنتی
ارده و کنجد
روغن شحم گاو
عسل
معجون صبحانه
از جمله تولیدات مجموعه ارگانیک نور می باشد.
آرزوی سلامتی و آرامش برای همه ی دوستان خ
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 400 گرم

وزن با بسته بندی: 410 گرم

شیوه نگهداری: خشک خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: ارده برسین

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
ارده برسین
ارده را بصورت خالص یا با عسل ،شیره خرما یا شیره انگور مخلوط نموده و میل نمایدروغن جدا شده از ارده همان روغن کنجد میباشد و نشانه طبیعی بودن ان است
                                                                       برای خرید محصول وارد شوید
عسل ارده دارویی شفابخش برای تمامی بیماری‌های ناشی از سرد شدن مزاج بدن است. در ادامه با خواص عسل ارده برای سلامتی آشنا شوید.
افرادی
که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و ترند، در فصل زمستان احساس سرمای
بیشتری می کنند؛ این افراد باید از مواد غذایی گرم مثل عسل ارده و شیره
استفاده کنند. فصل تابستان دارای مزاج گرم و خشک است به همین دلیل
افرادی که دارای طبع صفراوی هستند در این فصل شدیداً دچار بحران جسمی و
روحی می شوند. صفراوی مزاج ها تحمل گرمای ت
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ، یکی از محققان که در زمینه طب اسلامی فعالیت دارد بیان کرد افرادی که مزاج آنها بلغمی است و طبع سرد و تر دارند ، در فصل زمستان بیشتر سرما را حس می کنند ، این افراد باید از مواد غذای که طبعی گرم مانند عسل ، ارده و شیره خرما استفاده کنند.ادامه مطلب بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ادامه مطلب...
این محصول بی نظیر سرشار از کلسیم و املاح معدنی موجود در خرما است.از این سرکه سنتی خوش طعم می توان به عنوان چاشنی انواع غذا و تهیه انواع ترشی و سس  استفاده کرد.
این محصول با کیفیت و طبیعی دارای خواص دارویی خرماست ازجمله :
1- موثر در درمان انگل معده و روده
2- درمان کبد چرب ، کلسترول و چربی خون
3- برطرف کننده سودا و صفرا
4- برطرف کننده جوش و لک پوست
5- مصرف کننده گان گرامی دقت داشته باشند که مصرف روزانه سرکه خرما به هضم بهتر غذا و ضدعفونی کردن معده کمک
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.
کالری ارده
ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
مواد مغذی در هر 100 گرم
انرژی 595 کی
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
چگونه خرما را تازه نگه داریم؟ شاید تابحال بارها برایتان پیش آمده که با این مسئله رو به رو شده اید و نمی دانید که به درستی چگونه می توان خرماهای خریداری شده را طوری نگهداری نمود که تازه بمانند و خواص خود را از دست ندهند؟! به همین سبب مطلب زیر تمامی شیوه ها و روش های موجود برای این عمل را ذکر نموده است.
پیش از نگهداری درست خرما بهتر است بدانید که خرمای تازه و مرغوب را می توانید به راحتی از طریق فروشگاه ما و به صورت خرید آنلاین خرما انجام دهید و ت
بیشتر با شیره طبیعی خرما آشنا شویم
 
شیره طبیعی خرما نخل هیرون  خواص فراوان و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این محصول به  کمک آب و اعمال حرارت غیر مستقیم و سپس پاستوریزه و استریلیزه ، تولید می شود.
 
مطلب ادامه دارد...
ادامه مطلب
خرما بهترین ماده ی مغذی برای ماه رمضان
خرما، اغلب به سادگی به عنوان "خرما" به عنوان بهترین ماده مغذی در ماه مبارک رمضان نامیده می شود، میوه ای شیرین شیرین است که به نظر می رسد از منطقه خاورمیانه است.
خرید خرما
درخت خرما میوه، که بر روی آن میوه ها رشد می کند، دارای یک ظاهر گرمسیری و شگفت آور است - یک درخت تنها صدها کیلو میوه در سال تولید می کند.
مردم معمولا میوه ها را در شکل تازه و خشک می خورند.

به طور مشخص،انواع خرما یکی از شیرین ترین انواع میوه د
خُرما یا رطب گیاهی تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌ها است که میوه‌اش خوراکی و دارای هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان می‌گردد و برگ‌های آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد.
رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.
میوه خرما جزو میوه‌های سته می‌باشد یعنی تمام قسمت باریکاری آن گوشتی و حاوی مواد غذایی است. خرما از دورانِ باست
 مواد لازم
    25 عدد خرما    50 گرم شکلات 75 درصد    25 گرم کره    گردو    کنجد    دارچین
 مراحل
    هسته خرما رو در بیارید و یه مقدار با دست بازشون کنید سعی کنید مثل قایق درشون بیارید فقط مراقب باش از هم باز نشن یدونه ظرف رو پر آب کنید بذارید بجوشه و با بخاره اون کره و شکلات رو آب کنید شکالات آب شده رو روی خرما بریزید و روشو با هر چی خواستید تزیین کنید در آخر روش یه مقدار دارچین بپاچید و تمام
 
 
خرما، غنی از چربی، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، منیزیم و سایر مواد معدنی و ویتامین هاست که همه این ها برای سلامتی بدن بسیار مفیدند.
برخی از متخصصان بر این باورند که خوردن یک عدد خرما در روز برای داشتن رژیم غذایی متعادل و سالم ضروری است. مزایای بسیار زیاد خرما باعث شده است این میوه یکی از بهترین مواد تشکیل دهنده برای توسعه عضلات باشد.
 
ادامه مطلب
خرما را می توان تازه از آنجا که از درختان نخل برداشت می شود ، تازه میل کرد و یا سال ها خشک و ذخیره می شود. هنگامی که خرما در کیسه های پلاستیکی خشک و بسته بندی می شود ، آنها تمایل به تولید یک شربت شیرین دارند که خرما را مرطوب و خوشمزه می کند.
 
 
ادامه مطلب
پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله )در این رابطه می فرمایند :
«خداوند و ملائکه درود می فرستند بر سفره ای که در آن سرکه و نمک باشد». 
سخنی کوتاه از فواید سلامتی استفاده از سرکه :
اغلب ما کم و بیش با خواص خرما و خواص سرکه آشنایی داریم و می دانیم که هر یک به تنهایی دارای فواید بی نظیری می باشند. حال باید بدانید که سرکه تهیه شده با خرما نیز دارای خاصیت های بی نظیری است که باعث محبوبیت این محصول شده است
 
ادامه مطلب
شیر عسل و شیره خرما
مردم
صحرا هسته درخت خرما را در آورده و از آن نان می پزند این هسته را بو داده
و از آن به عنوان قهوه استفاده می کنند، چرا که دم کرده آن بسیار مطبوع
است یا حتی آن را در آب برای چند روز خیس کرده و به عنوان غذای مقوی به
شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است.اثر
دیگر معجزه آسای هسته خرما از بین بردن تورم پلک های چشم است؛ برای این
منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند؛ این پماد
برای ر
بیشتر با سرکه خرما آشنا شویم
مفید بودن سرکه خرما مستلزم خمری بودن آن است.
به این معنی که فرآیند تولید سرکه طبیعی سنتی خرما می بایست به طور کامل در مدت 2ماه سپری شود. این فرایند باید بدون استفاده از هرگونه مواد افزودنی ( کارامل و ... ) و با کمک آنزیم تولید سرکه به روش طبیعی انجام شود.
ادامه مطلب
خُرما گیاهی
تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌ها است که میوه‌اش خوراکی و دارای
هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه
آویزان می‌گردد و برگهای آن بزرگ است.

 این میوه در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری پرورش می یابد. عده ای خاستگاه
آن را هندوستان میدانند و باستان شناسان معتقدند کاشت این درخت به پنج هزار
سال پیش برمی گردد.
گفته میشود که نخل خرما از ایران به چین
برده شده و در کشورهای اروپایی مانند اسپانیا کش
وجود تصاویر درخت خرما بر روی اشیای حاصل از کاوش‌های باستان‌شناسی
نشانه قدمت نخلستان‌های خرما در تمدن حوزه هلیل رود می‌باشد. در همین راستا
جنوب استان کرمان رتبه اول کشور را در تولید خرما داراست و خرمای مضافتی،
کلوته و مرداسنگ ارقام غالب منطقه را تشکیل می‌دهند. اما در جهان بیش از ۶۰
گونه آفت بر روی درخت خرما گزارش‌شده است و حشره سوسک کرگدنی  که
به دلیل شکل و قیافه خاص خود به این نام شناخته می‌شود و در منطقه جیرفت
نیز به تال خرما معروف ا
عسل و خرما
تر کیبی است که فواید حیرت آوری برای سلامتی شما دارد. پس در این مقاله با
رویال همراه باشید تا از خواص خرما و عسل برای سلامتی تان باخبر شوید.
خرما
میوه‌ای منحصر به فرد است که از خاورمیانه به سایر نقاط جهان گسترش یافت.
خرما یکی از گونه‌های خانواده‌ی نخل است که امروزه، طعم شیرین میوه‌ی آن به
طور گسترده در سراسر جهان محبوبیت دارد. این میوه فواید زیادی برای
بدن‌مان دارد؛ طعم شیرین خرما کمک‌مان می‌کند قدرت و انرژی از دست
رفته‌ی‌م
یکی از سرمایه داران مدینه وصیت کرد که انبار خرمای او را پیامبر اسلام به بینوایان انفاق کند.
پس از مرگ او، رسول خداتمام خرماها را به فقرا داد، آن گاه یک عدد خرمای خشکیده و کم مغز برداشت و به مسلمانان فرمود:سوگند به خدا که اگر خود این مرد، این یک دانه خرما را به بدبخت و گرسنه ای می داد، پاداش آن نزد پروردگار بیش از همه این انبار خرما بود که من به دست خود که پیامبر خدا هستم، به فقرا و بینوایان دادم.
در حدیث دیگری پیغمبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم

انواع بسته بندی خرما مضافتی
خرما مضافتی از مرغوب ترین خرماهای ایران است که در بین مردم به خرما مجلسی و خرما بم یا رطب بم هم شهرت دارد. بافت و زنگ خرما مضافتی فوق العاده دلپذیر است  و رنگ مشکی براق این خرما دلربایی می کند.
امروزه خرما مضافتی بم در بسته بندی های مختلف وارد بازار می شود. بسیاری از این بسته بندی ها به منظور فروش خرما مضافتی در داخل کشور و برخی از بسته بندی های برای فروش خرما مضافتی در خارج از کشور و به منظور صادرات خرما مضافتی ان
 
ساشه
ساشه (به فرانسوی: sacher) کیسهٔ کوچک یک بارمصرفی است که معمولاً حاوی مواد مصرفی مانند سس، پودر، شامپو، دارو، و غیره است. ساشه در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی و مانند آنها کاربرد دارد.
.
 
 
ساشه ها به دلیل طراحی و اندازه مناسبی که دارند، از موارد مصرف متنوعی نیز برخوردار می باشند. این ساشه ها به صورت چند لایه بوده که به دلیل دوخت پذیری مناسبی که دارند ، از نفوذ هرگونه رطوبت و آلودگی های خارجی در امان است و سلامت محصول را تامین می کنند. یکی از
۰۸خرداد


خرما را از لحاظ رطوبت به چهار گروه رطب، خرمای نرم، خرمای نیمه خشک و خرما خشک طبقه‌بندی می‌کنند. بر همین اساس خرمایی که میزان آب موجود در آن زیر ۱۸ درصد باشد، خرمای خشک نامیده می‌شود. از آنجایی که رطوبت این دسته از خرماها پایین‌تر است، نسبت به سایر خرماها دیرتر فاسد می‌شوند؛ به طوری که خرمای خشک را می‌توان تا ۵ سال در یخچال نگهداری کرد. خرمای خشک انواع و خواص فراوان دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.
ادامه مطلب
خرمای زاهدی بخورید تا سالم بمانید
خرمای زاهدی بهترین خرما در بین خرما می باشد. این خرما برای لاغری بسیار مناسب است.
این خرما ضد سرطان می باشد.
خرمای زاهدی بسیار خوش طعم می باش. با شیر بسیار خوشمزه است برای صبحانه
 
http://khormazahedi.parsiblog.com/
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
 
ارد هسته خرما
آرد هسته خرما یا پودر هسته خرما یکی از منابع ارزان قیمت و مناسب برای تغذیه دام است.
پروتیین 8درصد ،چربی 7درصد ،فیبر 21 درصد و انرژی متابولیسم 4400 کالری.
منبع مناسب فسفر است.با توجه به انرژی متابولیسم بالای هسته خرما بهترین گزینه برای فصل های سرد سال است.
به خاطر شیرینی هسته خرما ،در صورت اضافه کردن به جیره ،جیره را بسیار خوش خوراک میکند.
برای شتر مرغ نیاز به پودر هسته خرما نیست وبهتر است هسته را به صور
ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی
ترکیب ارده و عسل یک ماده غذایی قوی برای تقویت قوای جنسی است و ارده در درمان ختلالات کلیه و کبد استفاده می‌شود . همچنین دیده شده این ماده لذیذ خوراکی برای درمان درد مفاصل و استخوان درد هم مفید واقع شده است. ادامه مطلب ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی ادامه مطلب...
یک متخصص تغذیه گفت: شیره خرما خطر بروز کم خونی را کاهش می‌دهد و این عارضه را برطرف می‌کند. حیدر علی قربانی متخصص تغذیه اظهار کرد: شیره‌ها جزو مواد غذایی انرژی‌زا هستند و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب می‌شوند؛ شیره خرما از جمله انواع شیره‌ها و تسکین دهنده درد‌های رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی است.

ادامه مطلب
برچسب شیره خرما به صورت لایه باز
دسته: فایل های لایه باز و PSDبازدید: 1 بارفرمت فایل: zipحجم فایل: 1552 کیلوبایتتعداد صفحات فایل: 1
طرح لایه باز برچسب شیره خرما psd برچسب شیره خرما لایه باز برچسب شیره خرما psd لیبل شیره خرما شیره خرما طرح
 
طرح لیبل لایه باز شیره خرما طراحی شده با فتوشاپ
طرح لایه باز برچسب شیره خرما psd
فرمت فایل psd
شامل یک فایل با فرمت psd که با فتوشاپ طراحی شده است
رزولیشن 300
کیفیت بسیار مناسب برای چاپ
حالت cmyk
فرمت فایل psd
*برنامه های مو
فروش عمده خرما و رطب مضافتی درجه یک صادراتی
۲۵دی۹۸
خرید عمده خرما و رطب مضافتی درجه یک صادراتی
فروش عمده خرما و رطب مضافتی درجه یک صادراتی
فروش خرما صادراتی و درجه یک بم با بسته بندی شیک و صادراتی
 
خرید خرما خرید خرمای ارزان  خرید خرما خاصویی  خرید خرمای پیارم  خرید خرما کبکاب  خرید خرما دیجیکالا  خرید خرمای فله ای  خرید خرما فله  خرید خرمای برنی
 
 
 
 
فروش خرما صادراتی و درجه یک بم با بسته بندی شیک و صادراتی و یا به صورت فله ای و تناژتوسط
 
بازار فروش خرما
خرما یکی از مهم ترین تولیدات کشاورزی ایران است و بازار فروش خرما در ایران تنوع بسیار زیادی در ایران و جهان دارد. از آنجا که بازار فروش خرما نیازمند تحلیل دقیق می باشد باید قبل از ورود به این بازار مواردی مانند سطح زیر کشت خرما منطقه، نوع خرما، عملکرد محصول خرما و میزان عرضه و تضاقا را مرود بررسی قرار داد.
سالیانه حدود 7.5 میلیوت تن خرما در جهان تولید می شود. سرانه مصرفه خرما در سطح جهانی حدود یک کیلوگرم است که کشور عربستان با م
برای تهیه یک فنجان ارده:
۲ فنجان کنجد خام
۲ ق‌غ‌خ روغن خام (مثلا روغن زیتون)
کنجدها رو توی آسیاب ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه حسابی آسیاب میکنیم تا کاملا نرم بشه.
میتونیم از گوشت کوب برقی هم برای یکنواخت شدن استفاده کنیم.
وقتی کاملا یک نواخت شد یک قاشق غذا خوری روغن اضافه میکنیم و دوباره یکی ذو دقیقه مخلوطش میکنیم.
برای خامه‌ای‌تر شدن، قاشق دوم روغن را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
منبع: سایت بیتوته
بسیاری از افراد خرما را نه فقط به‌دلیل طعم لذیذش، بلکه برای خواص فراوانش در رژیم غذایی خود گنجانده‌اند.
خرما میوه درخت نخل است و در مناطق گرمسیری جهان رشد می‌کند. در حالی‌که آب، بیشترین وزن میوه‌ها را تشکیل می‌دهد، حدود ۷۰% وزن خرما از قند است و بافت گوشتی دارد. خرما بیشتر در دو نوع خرما خشک و تازه در دسترس است. خرما سرشار از مواد معدنی است و می‌تواند بخش زیادی از کالری مورد نیاز بدن را تامین کند.
به گزارش مجله دلتا؛ بسیاری از افراد از میزا

صادرات خرما مضافتی
یکی از حیاتی ترین و مهم ترین محصولات استراتژیک ایران بدون شک خرما است. بسیاری از استان های ایران به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی خوب در تولید خرما و صادرات خرما در دنیا پیشتاز هستند و استان کرمان با تولید تنها 28000 تن خرما مضافتی در سال و صادرات میزان زیادی از این خرما حرف های زیادی در این زمینه دارد.
خرما مضافتی نه تنها در کرمان بلکه در سیستان و بلوچستان، بوشهر و خوزستان و هرمزگان و برخی دیگر از شهرهای ایران نیز تولید می شو
مواد لازم :
خمیر 
شکر  =  یک هشتم پیمانه ( همین مقدار میتونید از مارلین هم استفاده کنید )
آب  =  نصف لیوان
خمیر مایه  =  نصف قاشق سوپ خوری
روغن مایع  =  15 گرم
تخم مرغ  =  یک عدد
نمک  =  نصف قاشق چای خوری
آرد  =  حدود 190 گرم ( شاید کمتر و شاید هم بیشتر بشه ! )
 
مواد میانی ::
خرما  =  25 عدد
آب  =  یک چهارم پیمانه
کره  =  1 قاشق سوپ خوری
دارچین  =  1 قاشق سوپ خوری
 

ادامه مطلب
بیشتر با سرکه خرما آشنا شویم 
 
مفید بودن سرکه خرما مستلزم خمری بودن آن است.
به این معنی که فرآیند تولید سرکه طبیعی سنتی خرما می بایست به طور کامل در مدت 2ماه سپری شود. این فرایند باید بدون استفاده از هرگونه مواد افزودنی ( کارامل و ... ) و با کمک آنزیم تولید سرکه به روش طبیعی انجام شود.
 
مطلب ادامه دارد...
ادامه مطلب
چنگمال یکی از دسرها و شیرینی‌های کرمان است که خاصیت زیادی دارد و بسیار مغذی است.
چنگمال یکی از دسرهای خوش‌مزه‌ای است که در کرمان تهیه می‌شود و درواقع دسر‌ سنتی این استان است. این شیرینی از خرما، نان سنتی و روغن حیوانی تشکیل شده است. مهم‌ترین مادۀ این شیرینی خرما است.
همان‌طور که می‌دانید خرما دارای خواص زیادی است. مصرف خرما از ضعف، سستی و بیحالی جلوگیری می‌کند. خرما منبع بسیار خوبی برای تأمین مواد غذایی مورد نیاز بدن است. یکی از مهم‌تر
کیک فوری خرما و گردو
مواد لازم
خرمای خردشده نصف پیمانهآبجوش و روغن نباتی از هر کدام 1/3پیمانهجوش‌شیرین نصف قاشق چایخوریشکرو آرد از هر کدام یک پیمانهتخم‌مرغ دو عددنمک نصف قاشق چایخوریگردوی خردشده 1/4 پیمانه
کیک فوری خرمـا و گردو
ادامه مطلب
بیشتر خرماهای جهان در خاورمیانه تولید می شود. مطابق اعلام سازمان غذا و کشاورزی (FAO) سازمان ملل ، کشورهای برتر تولید کننده خرما در سال 2016 بودند:مصر: حدود 1.7 میلیون تن تولید می شود. رایج ترین انواع خرما در مصر هانی و زاغول است.
ایران: 1.1 میلیون تن خرما تولید کرده است. رایج ترین نوع در ایران خرمای رطب مضافتی است.
ادامه مطلب
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
در این مطلب از ویترین نت دستگاه بسته بندی خرما را موردبررسی قرار خواهیم داد
ویژگی های یک سیستم بسته بندی خوب برای خرما
دستگاه بسته بندی خرما برای بسته بندی انواع شکلات، گز،
مسقطی، باسلوق، نبات، سوهان عسلی، قند حبه، ساقه عروس، کانفت، حلوا شکری،
قاشق تکی، سر قلیان و قطره چکان نیز قابل استقاده است.
برای اینکه یک دستگاه بسته بندی خرما کیفیت مطلوب در بسته بندی خرما را داشته باشد، لازم است از ویژگیهای زیر برخوردار باشد :
1- امکان تزریق گازهای نگ

فروش خرما مجول
بیشترین میزان فروش خرما در جهان مربوط به خرما مجول است. خرما مجول به عنوان بزرگترین و گوشتی ترین نوع خرما در جهان است که نه تنها به دلیل اندازه بزرگ و ارزش اقتصادی بسیار زیادی که دارد بلکه به عنوان یکی از مغذی ترین و مفید ترین انواع خرما نیز شناخته می شود.
خرما مجول از آن دست خرماهایی است که تازه وارد بازار ایران شده است و خوشبختانه به خوبی با آب و هوای ایران تناسب پیدا کرده است و اخیرا فروش خرما مجول نیز که بخصوص در فارس کشت م
چه مقدار خرما بخوریم؟سوال امروزه بسیاری از افراد این است که میزان لازم برای سلامت بدن خود، روزانه دریافت چه مقدار خرما می باشد؟ از این اکثریت به دنبال منابعی موثق برای آگاهی از این نکته بسیار مهم درباره میزان مصرف خرما هستند. بنابراین ما در زیر مطلبی را در این باب آورده ایم تا چراغ راهی برایی افرادی باشد که در پی دانستن این نکته مهم مصرف خرمای لازمه برای بدن هستند.
 
عده ای معتقدند که خرما به سبب ارزش غذایی بسیار بالایی که داراست، ضروری است
فروش خرما با کیفیت
ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان خرما در جهان است. در اغلب شهرها و استان های جنوبی ایران فروش خرما با کیفیت در فصول مختلف سال انجام می شود.
با اینکه در برخی از روایت ها تعداد خرما کشف شده در دنیا حدود 400 گرنه عنوان شده است اما جالب است بدانید که حدود 70 نوع از ایران خرما در ایران پرورش داده می شود که بالغ بر 20 مورد از این خرما تجاری و صادراتی هستند و حداقل بیش از 10 مدل ، فروش خرما با کیفیت صادراتی ایران را تشکیل می دهند.
فر
خواص خرما و انواع آن
تنوع
خرما و وجود شکل ها و رنگ های مختلف خرما باعث شده که حتی ما ایرانی ها که یکی از
اصلی ترین تولید کنندگان خرمای جهان هستیم هم در شناخت این نوع خرما ها مشکل داشته
باشیم و شاید کمتر کسی باشد که به خوبی انواع خرما
ها را بشناسد. 
خرما
میوه درخت نخل است که تنها در مناطق گرمسیری به بار می نشیند. گیاه خرما تک لپه ای
است و میوه اش همچون خوشه های بزرگ از درخت آویزان می شود. به غیر از خود میوه
درخت نخل گاها از شیره ساقه های این درخت نی
سعدی نبودم که بگویم:هجر بپسندم اگر وصل میسر نشودخار بردارم اگر دست به خرما نرسدمن بیشتر از این‌ها می‌خواستم. من خیلی بیشتر از این‌ها می‌خواستم. من وصل می‌خواستم. خرما می‌خواستم. خرمای زیاد.
پ ن: «ما گدایانِ خیلِ سلطانیم»
 
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
 
طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما بجای شکر این طرح میپردازد به چگونگی تولید کیک متناسب با قند مایع خرما در تیراژ بالا،مقدمه محصول، بررسی عرضه و تقاضا برای بازار، فن‌آوری و روش تولید، مقدار مواد خام مورد نیاز، پیشنهاد مساحت مناسب برای اجرای پروژه، مطالعه مالی و تجمع.به طور کلی قند خرما  از شیره خرما است که پس از استخراج، عصاره نخل را با از بین بردن پکتینی، پروتیین، فیبر و ترکیبات رنگی تصفیه می‌کند. فروکتوزهای شیرین
امام‌باقر‌علیه‌السلام:پیامبر‌اکرم‌صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم‌از‌کنار‌قبر‌قیس‌بن‌فهد
گذشتند،‌در‌حالیکه‌قیس‌در‌عذاب‌بود،پیامبر‌دو‌تکه‌چوب‌بر‌قبر‌او‌گذاشتند،و‌بعد‌
فرمودند:یخفف‌(عنه)ما‌کانتا‌خضراوین،یعنی،‌تا‌وقتی‌این‌دو‌چوب‌تر‌هستند‌صاحب
قبر‌عذاب‌نمیشود.
از‌امام‌صادق‌علیه‌السلام‌:الجریده‌تنفع‌المومن‌والکافر.یعنی:این‌چوب(درخت‌خرما)
‌برای‌مومن‌وکافر‌مفید‌است.
ولذا‌بهتر‌آنست‌که‌این‌د
نواحی رشد و پرورش خرما باید شرایط بسیار مساعد و مناسب داشته باشد تا نخل خرما بتواند به خوبی رشد کند و میوه خرما کاملاً مراحل رشد را طی کند.
درخت خرما در شرایط آب و هوایی گرم و تمام آفتابی به خوبی رشـد مـی کنـد و میـوه مـی دهـد. در مناطقی که شرایط چندان مناسب نباشد ممکن است که درخت خرما رشد کند اما میوه نمـی دهـد. حـداقل دمای مورد نیاز در فصل رویش و گل دهی برای خرما در حدود ۱۷/۵ درجه سـانتی گـراد اسـت و تنهـا در مناطقی میوه می دهد که فصل رویش در آن
 اختتامیه طرح تابستانه موسسه ثقلین با نام “هم خدا هم خرما” امروز عصر با حضور مسئولین موسسه ثقلین و همچنین حسین فلاح، فرماندار، محمود اسدزاده، شهردار و برخی از اعضای شورای شهر و چند تن از مسئولین میبد در سالن ارشاد برگزار شد.
ادامه مطلب
 اختتامیه طرح تابستانه موسسه ثقلین با نام “هم خدا هم خرما” امروز عصر با حضور مسئولین موسسه ثقلین و همچنین حسین فلاح، فرماندار، محمود اسدزاده، شهردار و برخی از اعضای شورای شهر و چند تن از مسئولین میبد در سالن ارشاد برگزار شد.
ادامه مطلب

فروش خرما صادراتی
خرما از مهم ترین محصولات کشاورزی ایران اسه ت که بصورت اغلب پیش فروش خرما و یا بصورت فروش خرما بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم از نخلستان های کشور انجام می شود. بسیاری از شرکت های بسته بندی و فروش خرما برای اینکه بتوانند نیاز مشتریان خود را تامین کنند از قبل اقدام به خرید خرما از مزارع بزرگ تولید خرما در ایران می کنند.
عمده فروش خرما صادراتی ایران به کشور های هند و چین و بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی و برخی از کشور های آمر
‏یه بسته خرما گرفتم داخلش زنبور بود 
 
بردم پس بدم 
 
یارو گفت این اصل و خالصه دیگه
 
 
گفتم اون عسله، باید داخل این شتر باشه
.... 
۶ سالگی اولین بار میخواستم تنهایی برم حموم هنوز لخت نشده بودم مامان بزرگم داد زد محمد آب جوش میریزی بسم الله بگو جنا فرار کنن نسوزن
 
 
 
 
 
 
همونجا چنان ریدم تو شلوارم که ۱۲ سالگی تنهایی نمیرفتم
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نخل خرما (Phoenix dactylifera)، درخت خانواده نخل (Arecaceae یا Palmae)، در جزایر قناری، شمال آفریقا، خاورمیانه، پاکستان، هند و ایالات متحده آمریکا در کالیفرنیا یافت می شود. کف خرما در حدود 23 متر (75 فوت) قد بلند است. ساقه آن، که به شدت با نابالایانی از برگ های برگ قدیم مشخص می شود، در یک تاج از برگ های براق، درخشان و پهن برگ حدود 5 متر (16 فوت) طول می کشد. شاخه های گل شاخه ای از شاخه های برگ که در سال گذشته ظاهر شد. گلهای نر و ماده در گیاهان جداگانه قرار می گیرند. تحت ک

 
مشخصات خرما مضافتی صادراتی
تردیدی نیست که به عنوان یکی از اصلی ترین محصولات کشاورزی ایران باید خرما را نام برد و در بین خرما صادراتی ایران خرما مضافتی جایگاه به مراتب ویژه تری دارد.
خرما مضافتی از آن دست خرماهای با کلاس و بسیار شکیل و البته با طعم و مزه بسیار خوب است که تقریبا بین همه افراد محبوبیت زیادی دارد. خرما مضافتی در سال های اخیر با بسته بندی های متفاوت وارد بازارهای خارجی شده است و این خرما در درجه کیفی بالاتر برای صادرات انتخاب
آموزش درست کردن معجون شیر خرما
 
معجون شیر خرما یک نوشیدنی یا دسر بسیار مقوی و خوشمزه بسیار مناسب برای خانم های باردار و کودکان است. پس از تهیه این معجون در کنار یک موزیک آرام از نوشیدن آن لذت ببرید! نوووووش جان
 
اگر احساس ضعف می کنید، خودتان را تحویل بگیرید و یک معجون مقوی برای خودتان درست کنید. در این هوای گرم بنشینید و با لذت آن را نوش جان کنید.
 
    مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه    مدت زمان بسته شدن در یخچال: 4 ساعت    میزان سرو: 6 نفر
ادام
همه
چیز درباره خرما
خواص
خرما
درباره
خواص خرما تحقیقات و پژوهش های زیادی از قدیم انجام شده است. در طب قدیم ایرانی،
یونانی، چینی و بسیاری از علوم پیشرفته طب نوین همواره خرما به عنوان یکی از
برترین میوه ها توصیف شده است.
خرما قند
طبیعی و غیر اشباعی دارد و  به همین دلیل
به عنوان جایگزین شکر و یا شیرین کننده های دیگر استفاده می شود تا نه تنها مضرات
آنها را نداشته باشد بلکه به خوبی بتواند تقویت کننده بدن و ایمن کننده بدن باشد.
این
قند طبیعی موجود د
همه
چیز درباره خرما
خرما
در ایران
همانگونه
که توضیح داده شد خرما ایران از برترین خرما های شناخته شده در جهان است. نخل خرما
ریشه در کهن ترین تاریخ های ایران دارد و کشت این میوه در زمان هخامنشیان و حتی
قبل تر از آن در ایران وجود داشته است.
در
کتاب بندهشن که مربوط به دوران ساسانیان است نیز از درخت نخل و خرما یاد
شده است. در منابع چینی نیز ایران به عنوان سرزمین خرما نامیده شده است. بر اساس
بسیاری از مستندات تاریخی برای اولین بار نخل خرما از ایران و
همه
چیز درباره خرما
آنقدر
درباره خواص و ویژگی های خرما برای ما گفته
شده که تقریبا تمامی ما به خوبی می دانیم که خرما یکی از بهترین نعمت های خداوند
است و به همین دلیل خود خدا هم در قرآن و دیگر کتاب های آسمانی نام این میوه را
آورده است.
خرما
که به نام علمی Phoenix dactylifera شناخته می
شود از محصول درخت نخل است که نوعی درخت گرمسیری و از گیاهان تک لپه ای است. ارقام
خرما بسیار متنوع است و منابع مختلف در خصوص تعداد انواع خرما اتفاق نظر مشخصی
ندارند اما آنچه که
بهترین نوع خرما مضافتی
استان کرمان بزرگترین استان ایران در تولید خرما است که تنها بالغ بر 120 هزار تن خرما مضافتی سالیانه در شهرستان بم این استان برداشت می شود و اغلب خرما مضافتی و سایر انواع خرماهایی که در این استان برداشت می شود به مصرف صادراتی می رسد.
خرما مضافتی را می توان در رده مهم ترین محصولات کشاورزی استان کرمان و شهرستان بم دانست. خرما مضافتی دارای سه درجه کیفی است که این درجه کیفی با در نظر گرفتن عواملی مانند بزرگی خرما، میزان رطوب
خرید خرما مضافتی
فروش انواع خرما مضافتی و رطب درجه یک صادراتی برای بازارهای خارجی و اروپایی با کیفیت بالا و قیمت مناسب برای صادرکننده گان با رعایت تمامی اصول بهداشتی و اراده گواهینامه ها و ایزو های بین المللی برای صادرات
شرکت سپندتی دی
شماره تماس برای هماهنگی و خرید و راهنمایی
00989909454718 تماس تلفنی و سایر شبکه های اجتماعی
گروهی بر این باورند که خرما به دلیل
ارزش غذایی بالایی که دارد باید مرتبا مصرف شود و هر روز انواع غذاها و یا نوشیدنی
ها را با خرما درست می کنند و خرما به عنوان یکی از اصلی ترین مواد مورد استفاده
در غذا و خوراکی های آنها است. عده ای نیز اعتقاد دارند که خرما قند زیادی دارد و
می توان باعث مرض دیابت شده و یا مشکلاتی را برای بدن به وجود بیاورد.
تردیدی نیست که بر اساس بسیاری از تحقیقات
و گزارشات حاصله از دانشمندان قدیم و جدید و طبق آزمایشات دقیق انجام
خواص مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند...
خواص عسل معجزه ای برای سلامتی بدن
مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی
می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود،
ادامه مطلب
خرما، میوه های تاریخ خرما (Phoenix dactylifera L.) یک غذای اصلی عمده در مناطق خشک شمال آفریقا و خاورمیانه می باشد و تاریخ کاشت نقش مهمی در اقتصاد و زندگی اجتماعی این مناطق ( Janick et al.، 2008؛ Botes et al.، 2002؛ El-Deek et al.، 2010). بیش از 3000 نوع تاریخ در جهان وجود دارد. ایران، عراق، مراکش و تونس دارای ژرم پلاسم های متنوعی هستند (Zaid et al.، 2002؛ Abdelmajid، 2005). در حالی که کف خرما در درجه اول برای غذا کشت می شود، برخی از گونه های محلی به طور سنتی برای مصرف حیوانات رشد می کنند (ویلیامز،
همه
چیز درباره خرما
یکی
از عجایب میوه خرما این است که این میوه را تقریبا از تمامی وجودش استفاده می
کنند. حتی هسته خرما را بعضا برای پخت نان و یا استفاده به عنوان غذا حیوانات خمیر
می کنند و از خواص بی نظیر ان استفاده می شود.
خرما از
قدیمی ترین درخت های شناخته شده بر روی سطح زمین است که این را هم در یافته های
باستان شناسان و هم در روایات و آیات مختلف به خوبی می توان ردیابی کرد. خرما میوه
ای است که در شرایط خاص آب و هوایی و تنها در مناطق گرمسیری و یا
ارده اردکان یزد:
خواص:ارده و خواص بی نظیر آن
در کتب طب سنتی با نام رهشی امده است و ان عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند .
از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد .
* ارده نرم
وقتی‌حضرت‌آدم‌علیه‌السلام،به‌زمین‌آمد،احساس‌تنهایی‌میکرد،خداوند‌درخت‌خرمایی
‌را‌برای‌او‌فرستاد‌،تا‌با‌او‌انس‌بگیرد،وو‌قتی‌زمان‌وفات‌حضرت‌آدم‌فرا‌رسید،
به‌فرزند‌خود‌وصیت‌کرد‌،که‌شاخه‌ای‌از‌در‌خت‌خرما‌را‌گرفته‌ودو‌نصف‌کرده
وآنرا‌در‌کفن‌او‌بگذارد،واز‌آنوقت‌به‌بعد‌در‌بین‌انبیاء‌،بعدی‌سنت‌شدوبه‌آن‌عمل‌
میشد،ودر‌زمان‌جاهلیت‌،این‌سنت‌فراموش‌شده‌بود‌،که‌پیامبر‌اسلام‌آنرا‌ز
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
خواص انجیر 
در متون مربوط به طب سنتی آمده است که می‌توان از این میوه برای بهبود مشکلات بزرگی مانند ناباروری، ضعف بنیه و همچنین نعوظ استفاده کرد. بر همین اساس است که در یونان انجیر به عنوان یک میوه مقدس شناخته می‌شود و مصرف کردن آن بر اساس باورهای کهن منجر به افزایش باروری انسان می‌گردد.
جدای از تعاریف پزشکی سنتی و اسطوره‌ها، خواص انجیر در بهبود قوای جنسی نیاز به بررسی‌های زیادی دارد اما می‌توان گفت که وجود مواد معدنی، مغذی و انتی اکسیدا
بسیاری از افراد عادت ندارند خرما را بشورند، غافل از اینکه خرمای نشسته جای خوبی برای میکروب‌هااست.
  
خرما ازجمله خوراکی‌هایی است که  باید پیش از مصرف شسته و پاکیزه شود به علت شیرین بودن و خاصیت چسبندگی که  دارد حشرات و میکروب‌های زیادی به سمت آن جذب می‌شوند. به‌همین دلیل شستن  خرما بسیار مهم است.
به گزارش مجله پیام دلتا؛ متأسفانه در کشور ما بسته‌بندی خرما بیشتر به‌صورت سنتی انجام می‌شود یعنی خرما توسط کارگران که اغلب، نکات  بهداشتی ر
✨✨مرده شور ترکیبت را ببرند ✨
مردی به نزد قاضی آمد، گفت: ای راهنمای مسلمانان! اگر خرما خورم، دین مرا زیان دارد؟ گفت: نه. گفت اگر قدری سیاه دانه با آن خورم چه؟ گفت: عیبی نباشد. گفت: اگر آب خورم چه شود؟ گفت: بر تو گوارا! آن مرد گفت: خب شراب خرما از همین سه است. آن را چرا حرام گویی؟ 
قاضی گفت: ای مرد، اگر قدری خاک بر تو اندازم، تو را ناراحتی پیش آید؟ گفت: نه. گفت: اگر مشتی آب بر تو ریزم، چه؟ گفت هیچ نشود. گفت: اگر این آب و خاک را با هم بیامیزم و از آن خشت
خرما
پیارم
احتمالا اگر از
علاقمندان به خرما باشید و این میوه در سبد غذایی شما جای داشته باشد با خرما
پیارم آشنا شده اید. خرما پیارم مرغوب ترین و با کیفیت ترین خرما نیمه خشک دنیا
محسوب می شود که نه تنها از نظر طعم و مزه ، بلکه به دلیل خواص بی نظیرش در بین
جهانیان شهرت فراوان دارد.
خرما پیارم در ایران هم کشت
می شود و اصلی ترین مکان بای کشت خرما پیارم شهرستان حاجی آباد هرمزگان در جنوب
کشور و شمالی ترین منطقه این استان قرار دارد. در واقع خرما پیارم
خرما،بهترین پذیرایی عزاداران محرم می باشد. خرید خرما در محرم و توزیع آن بین عزاداران از رسومات پیشینه می باشد که از لحاظ علمی نیز ثابت شده و بسیار مفید اعلام شده است. خرما در ماه محرم مانند ماه رمضان از اهمیت بالای غذایی برخوردار است که توصیه می گردد تمامی عزاداران و مردم از این ماده مغذی در این ایام به خوبی استفاده کنند.
 
فروشگاه آنلاین خرما برای خرید خرما در اینگونه مناسبت ها می تواند بهترین گزینه برای عموم باشد. درصورتی که معتبر و قابل ا
همه
چیز درباره خرما
خواص
خرما
خرما
عاملی بازدارنده برای رشد باکتری بر سطوح دندان ها است و به همین دلیل برای
جلوگیری از پوسیدگی دندان توصیه می شود . در واقع عصاره خرما رشد باکتری
استرپتوکوک میوتانس که اصلی ترین عامل در پوسیدگی دندان است را کنترل می کند.
همچنین
خرما میزان زیادی از پتاسیم را در خود جای داده است که برای کنترل فشار خون بالا و
عملکرد مناسب عضلات و اعصاب بدن ماده ای شفابخش است و ترکیب این پتاسیم با منیزیم
کهع خود عاملی برای تقویت ا

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها